Artemide Benelux, exclusief distributeur van Artemide-lampen in België, Nederland en Luxemburg.
Meer weten
Sluiten

Het Italiaanse merk Artemide, symbool van made in Italy, design en innovatie, is al vele jaren een pionier in lichtdesign. Sinds de oprichting in 1960, hebben vermaarde internationale ontwerpers de handen in elkaar geslagen met Artemide. Samen hebben ze designgeschiedenis geschreven: lampen zoals de Eclisse, Tizio en Tolomeo zijn allemaal iconen geworden in de wereld van interieur en design.

Artemide Benelux, partner van Artemide sinds het prille begin

Artemide Benelux, een geprivilegieerde partner van Artemide, is sinds 1967 de exclusieve distributeur van Artemide-lampen in België, Nederland en Luxemburg. De distributeur werkt samen met een belangrijk netwerk van interieurwinkels die de designlampen van Artemide ten toon stellen en verkopen.

Om de projectsector de allerbeste professionele oplossingen te kunnen bieden, richtten Artemide en Artemide Benelux in 2010 Artemide Contract Benelux op. De organisatie werkt samen met architecten, interieurarchitecten en lichtspecialisten, van bij het begin van elk verlichtingsproject. Klanten appreciëren de uitstekende technische knowhow, de kwaliteit en het design van de Artemide-lampen.

De vier Artemide-collecties

De lijn Artemide Design omvat meer dan 700  tafellampen, staande lampen en wand-, plafond- en hanglampen getekend door internationale designers zoals Michele De Lucchi, Ross Lovegrove, Karim Rashid of Zaha Hadid. Doelgroep zijn particulieren evenals professionals.

Via de divisie Artemide Architectural ontwerpt Artemide technische verlichtingsapparatuur en verlichtingsoplossingen op maat voor zowel grote als kleine projecten zoals hotels en restaurants, feestzalen en musea, winkels, collectiviteiten en kantoren.

De Artemide Outdoor collectie focust op buitenverlichting, zowel residentieel, publiek of voor stadsplanning, met speciale aandacht voor groene ruimtes, tuinen en gevels.

De divisie Artemide Nord Light, ten slotte, legt zich toe op het ontwerp van hoogtechnologische led-lampen en stelt verlichtingsoplossingen voor op basis van innovatieve leds voor heel complexe projecten.

Artemide Brussels
Chaussée de Waterloo 410
1050 - Bruxelles - Brussel
Tél : +3225340367
Email : artemide.brussels@artemide.be
Sluiten

PRIVACY

Vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens

1. Vrij bezoek van de website

Het staat u vrij om onze websites te bezoeken, om inlichtingen over onze producten en onze diensten in te winnen, om kennis te nemen van onze laatste nieuwigheden of nieuwe diensten zonder ons daarbij gegevens van persoonlijke aard te moeten verstrekken. Als u ervoor kiest ons die gegevens mee te delen, zullen wij die vertrouwelijk behandelen, conform de wettelijke bepalingen met betrekking tot de bescherming van de gegevens van persoonlijke aard.

2. Verwerking

Onder gegevensverwerking verstaan wij elke verrichting of ieder geheel van verrichtingen dat op geautomatiseerde wijze op gegevens van persoonlijke aard toegepast wordt, zoals bijvoorbeeld het verzamelen van de gegevens, het registreren, het wijzigen, het wissen, het inkijken, het meedelen door transmissie en het wissen of vernietigen van gegevens van persoonlijke aard. De vertrouwelijke behandeling wordt gewaarborgd conform de nationale en internationale voorschriften waaronder de

Belgische wet van 8 december 1992, betreffende de bescherming van de privacy in het kader van de behandeling van persoonlijke gegevens (BS, 18 maart 1993), die gewijzigd werd door de wet van 11 december 1998 (BS, 3 februari 1999).

3. Doeleinden

Als u ons uw persoonlijke gegevens meedeelt, nemen wij deze in onze bestanden op en maken we er gebruik van:

• om u op de hoogte te brengen van nieuwe bijzonderheden, diensten en producten van Artemide Benelux of van de Artemide-dealers. 

• voor direct-marketinginitiatieven waarbij informatie wordt verstrekt of promoties bekendgemaakt rond de producten en de diensten van Artemide Benelux of de Artemide-dealers.

4. Toestemming

Door ons uw persoonlijke gegevens mee te delen, geeft u ons uw uitdrukkelijke toestemming omdeze informatie te gebruiken voor de hierboven vermelde doeleinden.

5. Uw rechten

5.1. Informatie

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens is Artemide Benelux,Beemdstraat 25 te 1601 Ruisbroek. Alle vragen met betrekking tot de registratie van uw gegevenskan u per post ter attentie van de Bestandsbeheerder naar hetzelfde adres richten.

5.2. Inzage en wijziging

Door middel van een gedateerde en ondertekende schriftelijke aanvraag gericht aan Artemide Benelux, Bestandsbeheerder, Beemdstraat 25 te 1601 Ruisbroek, kan iedere persoon die zijn identiteit aantoont, gratis de schriftelijke mededeling van de persoonlijke gegevens met betrekking tot zijn persoon verkrijgen of, zo nodig, de verbetering van de foutieve, onvolledige of niet relevante gegevens. Uw gegevens zullen ten laatste dertig werkdagen na ontvangst van uw aanvraag meegedeeld worden.